انعقاد-و-ژله-ای-شدن-ایزوله-های-پروتئین-عصاره-گیری-شده-از-ماهیچه-سبک-tilapia-بوسیله-پردازش-تغییر-pH-28-ص

انعقاد-و-ژله-ای-شدن-ایزوله-های-پروتئین-عصاره-گیری-شده-از-ماهیچه-سبک-tilapia-بوسیله-پردازش-تغییر-pH-28-ص

انعقاد-و-ژله-ای-شدن-ایزوله-های-پروتئین-عصاره-گیری-شده-از-ماهیچه-سبک-tilapia-بوسیله-پردازش-تغییر-pH-28-ص

نام فایل : انعقاد-و-ژله-ای-شدن-ایزوله-های-پروتئین-عصاره-گیری-شده-از-ماهیچه-سبک-tilapia-بوسیله-پردازش-تغییر-pH-28-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 29
حجم : 280 کیلوبایت
باسمه تعالیانعقاد و ژله ای شدن ایزوله های پروتئین عصاره گیری شده از ماهیچه سبک tilapia بوسیله پردازش تغییر pHچکیده: انعقاد ایزوله های پروتئین عصاره گیری شده از ماهیچه Tilapia با استفاده از پردازش اسید و قلیا مقایسه شد با ماهیچه Tilapia شسته شده. ژلها آماده شدند همراه و بدون اضافه کرده 2% نمک در…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *