اندازه-گیری-مواد-افزودنی-در-شیر-10ص

اندازه-گیری-مواد-افزودنی-در-شیر-10ص

اندازه-گیری-مواد-افزودنی-در-شیر-10ص

نام فایل : اندازه-گیری-مواد-افزودنی-در-شیر-10ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 9
حجم : 63 کیلوبایت
جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیرتعريف:عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:الف)جستجو:اصول آزمايش:بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *