اندازه-گیری-فیبر-در-مواد-غذایی-14-ص

اندازه-گیری-فیبر-در-مواد-غذایی-14-ص

اندازه-گیری-فیبر-در-مواد-غذایی-14-ص

نام فایل : اندازه-گیری-فیبر-در-مواد-غذایی-14-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 12
حجم : 167 کیلوبایت
مقدمهاندازه گیری فیبر در مواد غذاییانواع NSP :الف – NSP محلول : شامل برخی همی سلولزها ، صمغ و پکتین و لعاب که مصرف این نوع NSP موجب کاهش کلسترول خون می شود.ب- NSP نامحلول : شامل سلولز و اکثر همی سلولز هاست و مصرف آن موجب حجیم شدن مدفوع و افزایش سرعت دفع و تماس کمتر مواد سمی سرطان زا با دیواره ی روده و نتیجتاً کاهش سرطان روده بزرگ می شود.از نظر تاریخی در سال…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *