امكان-توليد-يك-فرآوده-پروبيوتيكي-شير-با-استفاده-از-كشت-كمكي-لاكتوباسيلوس-كازئي-20-ص

امكان-توليد-يك-فرآوده-پروبيوتيكي-شير-با-استفاده-از-كشت-كمكي-لاكتوباسيلوس-كازئي-20-ص

امكان-توليد-يك-فرآوده-پروبيوتيكي-شير-با-استفاده-از-كشت-كمكي-لاكتوباسيلوس-كازئي-20-ص

نام فایل : امكان-توليد-يك-فرآوده-پروبيوتيكي-شير-با-استفاده-از-كشت-كمكي-لاكتوباسيلوس-كازئي-20-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 17
حجم : 111 کیلوبایت
مطالعه امكان توليد يك فرآوده پروبيوتيكي شير با استفاده از كشت كمكي لاكتوباسيلوس كازئيمهندس نفیسه دهقانی*، دکتر رضوان پوراحمد، دکتر نبی اله نعمتیخلاصه از زمانیکه پروبیوتیک ها مورد توجه قرار گرفتند ، محصولات متنوع زیادی به عنوان حامل پروبیوتیک ها مطرح شدند تا مصرف کنندگان بتوانند مقادیر زیادی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *