استریلیزاسیون-شیر-19-س

استریلیزاسیون-شیر-19-س

استریلیزاسیون-شیر-19-س

نام فایل : استریلیزاسیون-شیر-19-س
فرمت : .docx
تعداد صفحه/اسلاید : 17
حجم : 1429 کیلوبایت
موضوع : استریلیزاسیون شیرنام استاد : سرکار خانم کارآمدتهیه کنندگان : نسرین پرهیزکاری – مهرنوش گرامی – رزیتا اسدی کیافراورده های شیر UHTدر حال حاضر ، فرایند استریلیز ایسیون شیر ، کافی کرم و خامه زده شده به روش UHT رو به توسعه ای دارد ، ولی مقادیر قابل توجهی از شیر و کافی کرم هنوز نیز به وسیله اتوکلاو استریل می شوند . استریلیزاسیون به سه روش : یک مرحله ای ، دو…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *