گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل(کاله)

    گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل(کاله)

    گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل(کاله)
    فایل به صورت ورد
    قابل ویرایش
    34صفحه
    مختصری از گزارش:
    تاريخچه سوسيس و كالباس در ايران
    در ايران اولين بار توليد سوسيس و كالباس حدود سال 1300 شمسي و توسط مهاجرين لهستاني انجام شد. كلمة‌ كالباس از زبان لهستاني گرفته شده است. اما بصورت كارخانه‌اي در سال 1982 ميلادي (1370 شمسي) شروع شد. به اين صورت كه يك نفر روسي به نام افو ناسر در بندر انزلي با ماشين كوچك دستي شروع به كار كرد و روزانه مايحتاج…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *