کاربردهای اگزوپلی ساکاریدها در صنایع لبنی

کاربردهای اگزوپلی ساکاریدها در صنایع لبنی

کاربردهای اگزوپلی ساکاریدها در صنایع لبنی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Applications of exopolysaccharides in the dairy industry عنوان فارسی: کاربردهای اگزوپلی ساکاریدها در صنایع لبنی چکیده اگزوپلی ساکاریدها (EPS) ترکیب شده با باکتری های اسید لاکتیک (LAB) نقش عمده ای در تولید محصولات لبنی مخمر مانند ماست، دوغ نوشیدنی، ماست، پنیر، خامه ورآمده (مخمر)، دسر شیری بازی می کنند. تنوع زیادی در محصولات EPS تولید شده با LAB از نظر کمیت، ترکیب شیمیایی، اندازه مولکولی، وزن، حضور زنجیره های جانبی و سفتی مولکول وجود دارد. تعداد صفحات انگلیسی: 6 تعداد صفحات فارسی: 19 سال مقاله: 2001 فرمت فایل: PDF انگلیسی+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *