پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن 29 اسلاید

پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن 29  اسلاید

پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن 29 اسلاید

حجم فایل : 782.3 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 30 موضوع سمینار :پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.رهنمودهای…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *