ویژگی های آنتی باکتریایی، مکانیکی و محافظ لایه نشاسته ساگو

ویژگی های آنتی باکتریایی، مکانیکی و محافظ لایه نشاسته ساگو

ویژگی های آنتی باکتریایی، مکانیکی و محافظ لایه نشاسته ساگو

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی عنوان انگلیسی: Antibacterial, mechanical, and barrier properties of sago starch film incorporated with betel leaves extract عنوان فارسی: ویژگی های آنتی باکتریایی، مکانیکی و محافظ لایه نشاسته ساگو تلفیق یافته با استخراج برگ های نخل هندی چکیده ویژگی های آنتی باکتریایی، مکانیکی و محافظ و انتقال نور از لایه نشاسته ساگوی تلفیق یافته با مقدار متفاوت استخراج برگ های نخل هندی (5%، 10%، 20% و 30%) مورد ارزیابی قرار گرفته بودند. با توجه به ویژگی های مکانیکی، قدرت استحکام کشش پذیری در زمانی کاهش یافت که مقدار استخراج افزایش یافته بود. افزایش طول تا پارگی (%) و قدرت استحکام نفوذپذیری (N/m) با افزایش مقدار استخراج از 5% تا 20% افزایش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *