تحقیق در مورد زعفران 14 ص

تحقیق در مورد زعفران 14 ص

تحقیق-در-مورد-زعفران-14-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 24 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏مقدمه:
‏زعفران از جمله محصولاتي است كه كاشت آن از گذشته دور در مناطق جنوبي خراسان معمول بوده است و در بين گياهان ايران مناسب ترين زراعت كشت متراكم ( Antensive)‏ براي نقاط محروم ودور افتاده كشور است چرا كه اغلب مناطق زعفران كاري كشور در فاصله دوري از مركز واقع شده و فاقد استعداد هاي صنعتي و امكانات توليدي ديگر مي باشند و چون در محدوديت شديد و ادواري آب كشاورزي نيز به سر مي برد‏.
‏در سال 79-78 نيز سطح كشت زعفران 41325 هكتار گزارش شده كه با توجه به معضل خشكسالي 5/125تن محصول توليد شده است كه از اين مقدار توليد حدود 110تن آن به ارزش تقريبي 40ميليون دلار به خارج از كشور صادر شده است‏.
‏به رغم سهم ايران در توليد و صادرات زعفران‏،‏ كشور ما نقشي در تجارت بين المللي آن ندارد و حاكميت بازار زعفران دنيا فعلا در دست اسپانيا است و اين كشور تا اين اواخر محصول ايران را به نازل ترين قيمت خريده و آن را در بسته بندي هاي خود به نام اسپانيا به بازارهاي جهاني عرضه نموده است‏.

 

دانلود فایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *