تحقیق در مورد رژيم غذايي در نوجوانان 44 ص

تحقیق در مورد رژيم غذايي در نوجوانان 44 ص

تحقیق-در-مورد-رژيم-غذايي-در-نوجوانان-44-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 44 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏)1‏(
‏رژيم غذايي ‏در نوجوانان
‏دوره نوجواني دوره انتقال از ‏كودكي به جواني است كه با جهش رشد جسمي‏ و‏ بلوغ توام است. بنابراين تغذيه اين دوران ‏از نظر رشد اهميت زيادي دارد. از آنجايي كه يكي از مشكلات عمده تغذيه‌اي‏ ‏ در اين ‏دوران وجود باورهاي غلط غذايي است، لذا اصلاح باورهاي غذايي آنها از طريق ‏رسانه‌هاي گروهي از اهميت بسزايي برخوردار است. براي دستيابي به جامعه‌اي سالم و ‏خلاق و پويا بايد آموزش تغذيه‌اي در همه ابعاد آن صورت گيرد. در موارد فردي بايد از ‏طريق مشاوره با متخصصان تغذيه، رژيم‌هاي غذايي اصلاح شوند و در موارد گروهي توصيه ‏مي‌شود كه نوجوانان براي پيشگيري از سوء ‏تغذيه از راهنماي غذايي ذيل كه تمامي ‏گروه‌هاي غذايي را دارد، در برنامه غذايي روزانه خود استفاده نمايند
‏ ‏1 ـ گروه نان و غلات:‏ روزانه 11ـ9 واحد
‏يك واحد نان برابر است با 1 برش نان بربري يا سنگك به اندازه يك كف دست‏
‏برابر است با 4 برش نان لواش به اندازه يك كف دست
‏يك واحد از برنج و ماكاروني پخته شده برابر است با نصف ليوان
‏2 ـ گروه شير و لبنيات:‏ روزانه 3 واحد يا بيشتر .
‏يك واحد از شير و ماست برابر است با يك ليوان / يك واحد از پنير برابر است با‏ ‏ 45ـ30 گرم /‏ ‏ يك واحد از كشك برابر است با يك چهارم ليوان /‏ ‏ يك واحد از دوغ برابر است با 2 ليوان
‏3 ـ گروه ميوه ها:‏ روزانه 3 تا 4 واحد

 

دانلود فایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *